Ochelari personalizați

PRODUSE VISIOCLINIC

De ce vezi mai bine cu ochelarii personalizați decât cu cei convenționali?

Lentilele de vedere convenționale sunt realizate pe baza unor măsurători standard ale ochiului, ceea ce le face nepotrivite pentru 98% dintre purtătorii de ochelari. Acest lucru se traduce prin oboseală și disconfort vizual, vedere scăzută pe timp de noapte, câmp vizual limitat și vedere încețoșată atunci când schimbi focalizarea de aproape la depărtare sau invers.

La polul opus, ochelarii de vedere personalizați sunt realizați ținând cont de particularitățile anatomice ale ochilor tăi și de stilul tău de viață, oferindu-ți o corecție 100% adaptată nevoilor tale. Astfel, vei experimenta o îmbunătățire semnificativă a acuității vizuale, te vei bucura de o adaptare naturală a vederii când muți privirea dintr-un loc în altul sau când te deplasezi pe timp de noapte.

De asemenea, ochelarii de vedere personalizați sunt concepuți luând în calcul și principalele tale activități – dacă petreci mult timp în fața ecranelor, dacă practici un sport sau dacă există anumite nevoi speciale la locul de muncă.

Ochelari de vedere personalizați de la Visioclinic București – inovație, calitate și precizie germană

Dacă ești din București sau din apropiere, tot ce trebuie să faci este să te programezi la o consultație pentru lentile personalizate la Visioclinic! Echipa de specialiști optometriști îți va face măsurătorile standard ale vederii și îți va realiza modelul de ochi biometric. Apoi, se vor comanda lentilele, iar în câteva zile te vei putea bucura de primii tăi ochelari de vedere personalizați.

Pachetul complet de care vei beneficia include:

  • rama originală pe care o alegi
  • lentile personalizate cu dioptrii
  • tratament durificare și antireflex
  • toc și lavetă
  • plicurile originale ale lentilelor
  • card de autenticitate și GARANȚIE 36 de LUNI pentru tratamentele aplicate pe lentilele Rodenstock
  • montaj lentile
  • garanție 2 ani pentru montaj

Vino să vezi cu ochii tăi toate avantajele ochelarilor personalizați!