Montaj și reparații ochelari

SERVICIU VISIOCLINIC

Montaj și reparații ochelari – execuție rapidă și garanția calității

Dacă ai nevoie de ochelari, Visioclinic este cu siguranță locul pe care nu trebuie să-l ratezi! Îți punem la dispoziție câteva sute de modele de rame de la producători de renume mondial, din care poți să selectezi ceea ce te reprezintă.

Lentilele sunt prelucrate și șlefuite cu aparate performante și cu ajutorul echipei de specialiști cu vastă experiență în domeniul opticii medicale.

Te ajutăm să îți alegi rama potrivită în funcție de forma feței, ținând cont de stilul tău de viață și de preferințele personale. Apoi, îți montăm ochelarii folosind aparatură de ultimă generație, care respectă cele mai înalte standarde de precizie și calitate. Putem adapta orice tip de lentile, indiferent de dioptrie, pentru orice model de ramă – simplu, cu șurub, cu capse, cu fir etc.

De asemenea, îți stăm la dispoziție cu servicii de excepție și în cazul în care ochelarii tăi au nevoie de reparații. Indiferent dacă vrei să le schimbi brațul, balamalele, pernițele sau dacă e necesară sudura unor componente, te ajutăm cât ai clipi.

Care sunt avantajele serviciilor de montaj ochelari la Visioclinic?

  • beneficiezi de consultanță personalizată la alegerea ramelor
  • serviciul îți este oferit PE LOC la orice comandă de ochelari, după sosirea lentilelor
  • ai 2 ANI GARANȚIE la orice montaj, în condițiii normale de utilizare

Care sunt avantajele serviciilor de reparații ochelari la Visioclinic?

  • aparatură de ultimă generație
  • rezolvi rapid și fără efort toate problemele cu ochelarii într-un singur loc
  • prețuri avantajoase la orice tip de lucrare

Așadar, fie că îți cauți ochelari noi, fie că vrei să-i repari pe cei vechi, te așteptăm cu soluții personalizate pentru nevoile tale. Ai la dispoziție sute de modele din care să alegi, precum și o paletă largă de servicii de reparații, care te vor ajuta să îți recapeți vederea în cel mai scurt timp posibil.