Visioclinic – oftalmologie și optică medicală în București

De peste 5 ani, Visioclinic vine în sprijinul clienților din București cu consultații optometrice și oftalmologice realizate cu aparatură performantă, la cele mai înalte standarde de calitate și precizie. Echipa de specialiști optometriști pune accentul pe nevoile individuale ale fiecărui pacient în parte și oferă soluții de vedere adaptate stilului de viață și particularităților anatomice ale ochilor.

De asemenea, clinica oferă ochelari de vedere convenționali și personalizați, de soare, de protecție pentru calculator, lentile de contact, accesorii și alte soluții de curățare și întreținere.

Cum te poate ajuta Visioclinic?

Nu ezita să ne contactezi online sau să faci o vizită în magazinul nostru din București, sector 6, dacă:

  • ai nevoie de o consultație pentru stabilirea dioptriilor
  • vrei să îți faci ochelari sau să îi schimbi pe cei vechi
  • îți dorești ochelari personalizați
  • ai nevoie de consultanță specializată în alegerea ramelor
  • îți dorești ochelari de soare la modă, de la branduri de top
  • ochelarii tăi au nevoie de reparații
  • ai nevoie de lentile de contact

Vezi adresa

Valorile noastre

Inovația și orientarea către nevoile specifice ale clienților sunt valorile principale după care clinica își ghidează activitatea. De aceea, fiecare pacient beneficiază de o consultație personalizată, în care îi sunt analizate cu atenție problemele de vedere,  principalele activități pe care le desfășoară, precum și alte elemente. Acest proces permite oferirea unor recomandări cât mai exacte.

Astfel, Visioclinic îți va oferi mai mult decât o corecție a vederii – îți va reda încrederea în forțele proprii și te va ajuta să vezi din nou lumea cu toate frumusețile ei!