Consultații ochelari personalizați

SERVICIU VISIOCLINIC

Ochelari personalizați – soluția pentru o vedere atât de clară încât vei uita că porți ochelari!

Dacă porți ochelari cu lentile convenționale, probabil ai experimentat de-a lungul timpului diverse probleme – vedere încețoșată când muți privirea dintr-un loc în altul, dificultăți în a vedea obiectele la anumite distanțe sau vedere neclară în întuneric.

Toate aceste inconveniente pot fi evitate apelând la lentilele personalizate. Acestea pot fi adaptate perfect particularităților anatomice ale ochilor tăi, stilului tău de viață și activităților pe care le desfășori.

Asta înseamnă că te bucuri de câmpuri vizuale mai largi, de o imagine mai clară la orice distanță și de o adaptare naturală a vederii atunci când îți muți privirea de aproape la depărtare sau invers. Ba mai mult, vei vedea mai clar obiectele în mișcare și nu vei mai resimți senzația de oboseală a ochilor.

Cum se desfășoară consultația pentru ochelarii personalizați la Visioclinic?

Cu ajutorul tehnologiei DNEYe Scanner, îți vor fi analizate cu precizie câteva mii de puncte ale globului ocular, realizându-se astfel modelul tău de ochi biometric, 100% individualizat.

Acesta va fi trimis digital, alături de rezultatele măsurătorilor standard ale vederii, către Rodenstock, producătorul german care va transpune toate valorile măsurate în lentilă.

După această etapă, trebuie doar să alegi o ramă care să ți se potrivească! Ai la dispoziție o gamă largă de modele de la branduri de top, dintre care poți selecta forma pe care ți-o dorești!

Gata! În numai câteva zile vei avea primii tăi ochelari personalizați, care te vor ajuta să ții pasul cu stilul tău de viață dinamic și îți vor oferi confortul de care ai nevoie!