Ochelari de vedere

PRODUSE VISIOCLINIC

Ochelarii de vedere – filtrul prin care vezi realitatea

Indiferent că ai miopie, hipermetropie sau alte vicii de refracție, ochelarii de vedere fac parte din viața ta. Fie că ai dioptrii mici sau mari, fie nu vezi clar la aproape sau la distanță, ai cu siguranță nevoie de o corecție potrivită.

De aceea, dacă ești din București, Visioclinic vine în întâmpinarea ta cu sute de modele de rame de firmă și cu lentile de la cei mai renumiți producători!

Poți opta pentru lentile progresive, monofocale sau bifocale, transparente sau heliomate, colorate, în funcție de preferințele tale și de recomandările medicului.

Ce modele de ochelari de vedere găsești la Visioclinic București?

Dacă îți știi dioptriile, te așteptăm cu rețeta la clinică pentru a-ți comanda lentilele și a-ți alege rama. Dacă nu, îți oferim o consultație optometrică GRATUITĂ la orice comandă de ochelari!

Poți alege ochelari de vedere moderni, cu sau fără rame, rotunzi sau pătrați. Ai la dispoziție și modele tip aviator, cat eye sau ochi de pisică, cu sau fără clip on, potrivite atât pentru sport, cât și pentru lucrul în fața unui monitor.

Dacă ești pasionat de înot, îți punem lentilele cu dioptrii pe rame special concepute pentru practicarea în siguranță a acestui sport.

De asemenea, poți opta ca lentilele să aibă protecție UV sau să fie și polarizate, astfel încât să te bucuri de confort vizual îmbunătățit indiferent de situație!

Pachetul complet include:

  • consultație optometrică gratuită
  • ramă origiinală la alegere
  • consultanță pentru alegerea ramei în funcție de forma feței
  • lentile cu dioptrii de cea mai înaltă calitate
  • tratament durificare și antireflex
  • toc și lavetă
  • montaj pe loc după sosirea lentilelor
  • garanție 24 luni pentru montaj

Programează-te online la o consultație sau vino în magazin cu rețeta! Împreună vom găsi cea mai bună soluție pentru tine – rame la modă și lentile de cea mai înaltă calitate la prețuri accesibile!